't Boshuisje

Een plek midden in het bos: er even helemaal tussen uit.

’t Boshuisje’ is een volledig en stijlvol ingerichte 4-5 persoons chalet omringt door bossen en natuurgebied die je gelijk een vakantiegevoel geven. Het kindvriendelijk huisje met in de royale tuin een trampoline, staat op chaletpark ‘Kempenbos en in verbinding met Landal Green park ‘Duc de Brabant’ te Diessen met buitenzwembad, midgetgolf, snackbar en restaurant, mini supermarkt, speeltuin en air trampoline, fiets- en skelterverhuur. Goede wandelroutes naar o.a. uitkijktoren ‘d’n Flaestoren’,

stoere mountainbiketrails en mooie fietsroutes en genoeg leuke dingen te doen in de omgeving zoals d’n Flaestoren, een superleuk speelbos of een dagje naar Safaripark Beekse Bergen (15 min.) of de Efteling (30 min.)

Prijzen hoogseizoen, schoolvakanties en feestdagen:

Week (vanaf vrijdag- vrijdag):€580

Midweek (vanaf maandag- vrijdag): €390

Weekend (vanaf vrijdag- maandag): €190

Prijzen zijn inclusief gas, licht en water en exclusief eindschoonmaak, lakens en handdoeken. en toeristenbelasting. Prijzen laagseizoen zijn 70% van prijzen hoogseizoen.

Het huisje dient voor vertrek schoongemaakt te worden, zodat de volgende vakantiegangers in een net en schoon huisje komen.

Het park is hond-vrij.

Te Koop

Niet meer beschikbaar voor vakanties

Boshuisje
Boshuisje

press to zoom
Boshuisje
Boshuisje

press to zoom
Winkel, restaurant en cafetaria...
Winkel, restaurant en cafetaria...

press to zoom
Boshuisje
Boshuisje

press to zoom
1/27